Drömrulle

Serverar: 1 portioner

Den är laktos och glutenfri.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 äggvita
  • 1,5 dl socker
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 msk ´ljust basmjöl eller ljust gluten- & laktosfritt basmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 100 g smör - mjölkfritt
  • 2 dl florsocker
  • 1 äggula
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dom i smeten. Häll ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna.
    2. Grädda ca 5 min i 250°.
    3. Vänd upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och låt kallna.
    4. Rör ihop florsocker och smör till en porös blandning och tillsätt sedan ägg och vaniljsocker.
    5. Bred ut krämen på kakan och rulla sedan ihop den från långsidan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben