Drottning Margrethes sill

Serverar: 4 portioner

Fantastisk god, gjorde den till julbordet och allt gick åt.

Ingredienser

  • 100 g röd vinbärsgelé
  • 1 msk ättiksprit (12%)
  • 1 dl vatten
  • 1 dl tomatketchup
  • 400 g matjessill
  • Instruktioner

    1. Smält vinbärsgelén med ättikan och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt tomatketchup under omrörning. Låt svalna.
    2. Skär matjessillen i 2 cm stora bitar och lägg ner i lagen. Häll allt i en glasburk och låt stå i kylen minst 1 dygn.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (1)

    lillawe 27 december 2009

    Hej! Vilken god matjessil! Hade den på julbordet. Hela satsen tog slut.//lillawe

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben