Dubbla marängkakor

Tid: 45 minuter

Mycket goda.

Ingredienser

  • 200 g mandel
  • 300 g florsocker
  • 4 äggvitor
  • Kräm
  • 150 g smör
  • 1,5 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 äggulor
  • Instruktioner

    Skålla och mal mandeln Vispa vitorna till hårt skum Blanda alltsammans Klicka ut en liten tesked på väl smort bakplåtspapper de ska flyta ut lite. Gräddas i 170 grader ca 8 minuter. Rör ihop krämen i matberedarn och lägg emellan kakorna Lygka till!

    Liknande recept

    4.2
    1 h 30 min
    30
    2

    Kommentarer (1)

    LindaG 28 augusti 2008

    Jättegoda kakor som uppskattades av alla. De gick åt fort.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben