Dundersnabb marängtårta äggfri

Serverar: 10 portioner

Köpta marängbottnar är gjorda på mjölkpulver och därmed alltså äggfria. Marängbottnarna smälter snabbt, så lägg ihop tårtan tidigast en halvtimme före servering.

Ingredienser

  • 0,5 l turkisk yoghurt
  • 1 dl apelsinmarmelad
  • 2 förpackning marängbotten 4 bottnar
  • 8 st kumquat
  • Ätbara blommor, typ
  • Färska violer, eller kanderade
  • Instruktioner

    1. Blanda yoghurt och marmelad. Varva marängbottnar och yoghurt och avsluta med yoghurt på toppen.
    2. Dekorera med skivade kumquats och violer.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 40 min
    16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben