En annorlunda Jultryffel

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Låter spännande

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad
  • 1 dl vispgrädde
  • 0,5 dl krossad Turkisk Peppar
  • Flingsalt av god kvalitet
  • Instruktioner

    Hacka chokladen och lägg den i en bunke, koka upp grädde och slå den över chokladen. Rör tills allt smält och blandat sig väl. När tryffelmassan svalnat något blanda i Tyrkisk peber och slå upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar. Dekorera varje tryffelbit med en saltkristall vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    fanny_ 22 november 2009

    Det var superlätt att göra och smakade lite spännande men riktigt gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben