En mixad mandelform

Serverar: 8 portioner

God dessert!

Ingredienser

  • 4 dl Kesella
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 dl florsocker
  • 4 ägg
  • 1 burk Lätt Crème Fraîche, 2 dl
  • 100 g mandelmassa
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienserna i matberedare till en slät smet. Häll smeten i en pappersklädd och smord avlång form, ca 1 1/2 liter. Grädda på nedersta falsen i 175° ca 1 timme. Om ytan blir för mörk, lägg en bit folie över.
    2. Låt formen kallna i kylskåpet över natten. Stjälp upp och skär den i skivor och servera en sås av mixade bär till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben