Mixad mangosoppa
Serverar:
2 portioner
Kall, färsk fruktsoppa. Snabblagat och gott!
Ingredienser
1 mogen mango, ca 400 g
1 dl Kesella lätt
1 msk pressad citronsaft
1 dl Bravo apelsinjuice
2 msk strösocker
1 kiwi
Instruktioner
Skala mangon och skär loss fruktköttet från kärnan. Skär det i bitar och kör det i en mixer. Tillsätt Kesella, citronsaft och apelsinjuice mot slutet. Smaka av med socker.
Skala kiwin och skär den i klyftor. Lägg dem i soppan och servera.
Liknande recept
Mixad grönsakssoppa med pepparrotsgrädde
30 min
4
Rotfrukts/grönsaks mix i ugn
1 h
3-4
Mangosoppa med iskall crème fraiche
4
Ostsoppa med El Paso Mix
20 min
4
Kasslergratäng med findus mix senap, ost och lök
4
Hallonsorbet med tropisk mix
5
1
Sommartårta på mix
Carolines torra mix för Golden Milk
15 min
10-20
Tex mex mix
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!