En snabb filègryta

Serverar: 4 portioner

Gott ju!!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl köttbuljong
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk dragon
  • 1 msk soja
  • 1 msk senapsfrö
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Maizenaredning för ljusa såser
  • 1 dl gröna oliver
  • Instruktioner

    1. Skär filen i skivor. Blanda grädde och buljong med senap, dragon, soja, senapsfrö, salt och peppar i en gryta. Sjud i 5-10 minuter och red med lite maizena.
    2. Fräs köttet i en stekpanna så det får lite färg. Lägg över i grytan och låt det puttra ihop en stund.
    3. Serveras med pasta eller ris!

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben