En snabb variant av slottsstek.

Serverar: 4 portioner

Såsen blir bara så god !!!!!!!! Den kan man äta med sked !!!!!!!

Ingredienser

  • 500 g mört nötkött ( t ex utskuren biff )
  • 1 burk créme fraiche
  • 1 ansjovis burk ( 125 g)
  • 2 msk vinbärsgelé
  • 1-2 msk kalvfond
  • 1 strimlad grön paprika
  • Smör till stekning
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla och bryn köttet i lite smör. Tillsätt cremè fraiche, spadet från ansjovisburken plus 3 ansjovisfilèer, vinbärsgelè, kalvfond och paprikan. Låt puttra några minuter. Späd eventuellt med lite vatten.. Pynta med några lingon och mal sist över peppar.
    2. Jättegott, och enklare kan det knappast bli !!!!!!

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben