Enchiladas med kräftstjärtar och keso

Serverar: 2 portioner

Byt gärna ut kräftstjärtarna mot räkor. En enkel och god middag eller som lördagssupé!

Ingredienser

  • 100 g kräftstjärtar i lag, eller skalade räkor
  • 250 g keso naturelle
  • 2 msk hummerfond
  • ½ dl dill, hackad
  • 4 tortillabröd, små mjuka
  • 0,75 dl tacosås
  • 2 msk riven ost, mager
  • Tillbehör
  • Ruccola sallad
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Blanda keso, hummerfond, kräftstjärtar eller räkor och dill. Fördela fyllningen på bröden och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Bred på tacosås och strössla med osten. Gratinera ca 10 min.
    3. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    annikahedkvist 20 september 2009

    jättegod liten rätt. jag gjorde den färdig och tog med den ut i svampskogen som lunch. Lika god att äta kall.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben