Engelskt äggbröd med prinskorv

Serverar: 1 portioner

Det här är för mig en god och stadig helgfrukost med en stor kopp gott te till.

Ingredienser

  • 1 ägg
  • ½ kryddmått salt
  • En aning svartpeppar
  • 2 vita brödskivor, ej dagsfärska
  • 1½ msk smör
  • 3-4 prinskorvar
  • 1 tomat
  • 1 persiljekvist
  • Instruktioner

    1. Vispa sönder ägget med gaffel och tillsätt salt och peppar.
    2. Lägg ner brödskivorna i äggsmeten och låt dem suga åt sig vätskan.
    3. Fräs prinskorvarna i litet av smöret i en stekpanna. Lägg upp korven på en tallrik.
    4. Stek brödskivorna i resten av smöret tills de fått vacker färg på båda sidorna.
    5. Lägg brödskivorna bredvid prinskorvarna tillsammans med tomaten och persiljekvisten.

    Liknande recept

    5
    1 h 10 min
    20
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben