Stuvad lasagnette med prinskorv

Serverar: 3 portioner

Hade calvadossenap till och det blev jättegott.

Ingredienser

  • 15-18 prinskorvar
  • 8 dl lasagnette, gärna fullkorn
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Riven muskot
  • Instruktioner

    1. Koka lasagnetten enligt anvisning på paketet, i mitt fall 11 minuter. Gör under tiden stuvningen genom att smälta margarinet i en kastrull. Tillsätt vetemjölet och vispa ordentligt. Låt det stå en stund. Tillsätt mjölken och låt det puttra under omrörning 5 minuter. Krydda efter behag.
    2. Servera med stekta prinskorvar, falukorv eller köttbullar. Jag hade prinskorv och Calvadossenap från Druvan.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (1)

    Gillsan 28 december 2008

    Det ska jag prova, älskar stuvningar

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben