Stuvad spenat med Philadelphiaost - LCHF

Serverar: 4 portioner

Perfekt till stekt fisk och super gott!!

Ingredienser

  • 500 g Hackad spenat
  • 300 g Philadelphiaost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg i den hackade spenaten, frusen eller tinad, i en gryta. Om spenaten är frusen, så sätt på plattan på medelvärme och låt spenaten tina sakta.
    2. När spenaten är tinad så låt den koka i ca 5 min, lägg i Philadelphiaosten. Rör om så det blandas ordentligt och smaka av med salt och peppar.
    3. Servera till stekt fisk.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 26 mars 2011

    Bra bas för en krämig spenatstuvning. Jag tyckte att den blev lite föt tjock så jag blandade i grädde till lagom konsistens och smaksatte med riven muskot. Jättegott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben