En väldigt enkel rätt med mycket smak som blivit en ny vardagsfavorit. Antingen kan man servera den som den är med sallad så blir det GI-rätt eller kan jag tänka mig att den passar bra till pasta.
Ingredienser
1 brk (stor) hela champinjoner
1 purjolök
100 g strimlad rökt skinka
150 g tärnad bacon
1 brk creme fraiche
1 brk Creme Bonjour Cuisine Karl Johansvamp & champinjoner
Instruktioner
Fräs bacontärningar och skinka i en gryta. Receptet är bara en riktlinje, man kan ta så lite eller så mkt av bacon och skinka som man känner för. Tillsätt champinjoner och purjolök och fräs med. Tillsätt Creme fraiche och Creme Bonjour Cuisine, rör om och låt det bli varmt.
Detta recept kan man variera i det oändliga och taga lite vad man hava: majs, korv, paprika, salami, en annan smak på Creme Bonjour osv. Elller varför inte gratinera med ett lager ost överst som omväxling.
Av 8 tillagade portioner för 6 personer så var bunken helt tom och rensskrapad.
Vad roligt! Speciellt då det är ett recept min sambo hittat på själv :-)