Skinksås med champinjoner

Serverar: 2 portioner

Kalas!

Ingredienser

  • ½ gul eller röd paprika, strimlad
  • 75 g champinjoner, i bitar
  • 1 msk matfett
  • 150 g rökt skinka, strimlad
  • 2 tsk kalvfond, konc
  • 1 dl minifraiche
  • 1 msk ljus redning (maizena)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Servera med
  • Pastapennor, kokta
  • 50 g ruccolasallat
  • Instruktioner

    1. Fräs paprika och champinjoner i matfett i en gryta. Tillsätt skinkan och fräs en stund till.
    2. Rör ner kalvfond, minifraiche och ljus redning. Koka upp och sjud 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
    3. Servera med kokt pasta och blanda ner ruccolasallat vid serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bomagnus 14 juli 2008

    Det här var mucket gott, fast jag blandade inte i ruccolasalladen i såsen för dett fanns barn med som inte tycker om sallad

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben