Pangasius med champinjoner

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Fisk när den är som godast

Ingredienser

  • 500 g pangasiusfilé
  • 150 g champinjoner
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 2½ dl lätt créme fraiche
  • 3 msk riven parmesanost
  • 3 msk ströbröd
  • 1 tsk söt paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Skiva svampen och skär löken i klyftor. Fräs i olja i en stekpanna. Flytta över allt i en ugnsform och täck över med fiskfiléerna. Salta och peppra. Stek i ugnen 20 minuter i 200 grader.
    2. Rör ihop smör, créme fraiche, salt och peppar med osten.
    3. Häll såsen över fisken, strö över ströbröd och paprika och stek ytterligare 20 minuter. Servera med nyhckad persilja och bönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    susie_q 16 december 2010

    hej gjorde det här igår,supergott! en femma från mig och familjen. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben