Enkel fiskgratäng med currysmak

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel, god och snabblagad

Ingredienser

  • 1 pak rödspätta
  • salt
  • peppar
  • 50 gr räkor
  • dill
  • 2 dl creme fraice
  • ca . ½ tsk curry
  • potatismos
  • Instruktioner

    Krydda rödspättefileerna lätt med salt och vitpeppar Rulla ihop dem och lägg dem i en smörad ugnsfast form Steke fisken i ugnen , ca 225 grader Fräs curry i margarin, tillsätt stekspad från fisken samt creme fraiche. Koka upp till sås Lägg potatismos runt fisken, häll över currysåsen. Dekorera med räkor och dill Grädda färdigt i ugnen

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben