Serverar: 4 portioner
Man kan i stort sett använda vilken fisk som helst, färsk eller frusen...
1. Koka ihop mjölk och mjöl. 2. Tillsätt cremefraiche, pressad vitlök, buljongtärningar och kryddor. 3. Pressa i saften från limen och ringla i honungen. 4. Låt såsen koka 3 minuter. 5. Dela fisken och lägg den i såsen. Låt koka tills fisken är genomkokt. 6. Häll i räkorna. 7. Servera med kokt potatis eller ris.
Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...
Tack för ett utmärkt recept. I minsta laget för 4 personer! Det var väldigt gott!
Detta måste jag prova! Tycker mig vara dålig på att tillaga fisk överhuvudtaget, men det här verkar enkelt och gott!
Tack för det här goda receptet. Håller med om att det är för lite för fyra personer men det ser man ju redan innan man börjar så man plusar på med en gång..
Gott Gott Gott Men jag hittade inte örtagårdsbuljong...? Tog fiskbuljong istället
Gott Gott Gott Men jag hittade inte örtagårdsbuljong...? Tog fiskbuljong istället
Mycket god och enkel att göra. Rekommenderas.
Mycket god gryta!
jättegott.. kommer jag tillaga fler gånger..
Gott den lagar vi fler gånger