Enkel fiskrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och snabb fiskrätt med ris

Ingredienser

  • 2 pkt Rödspätta
  • 2 burkarCocosmjölk
  • Röd currypaste efter tycke och smak
  • Ris
  • Instruktioner

    Tina rödspättan och lägg i en form. Blanda cocosmjölk och röd curry och häll över Koka ris, gärna långkornit ris, ev fullkorn Servera med bröd och lite sallad

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Blommig Viognier till sommaren ? Condrieu och annat
    Vi spenderar mycket tid utomhus på sommaren och det betyder att vi...

    Knepen för en god sås
    Vanligtvis brukar jag inte uttrycka mig så starkt, men jag tycker d...

    Dagens ört - rosmarin
    Rosmarin är egentligen en solälskande buske från Medelhavsområdet. Ros...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben