Serverar: 4 portioner
En snabb och enkel gryta som både går att göra med kött och vegetarisk!
Hacka löken, pressa vitlöken och skiva morötterna. Fräs på svag värme tills allt är mjukt. Tillsätt svampen. Skär köttet i mindre bitar och lägg ner köttet/grytbitarna i grytan och låt fräsa tills det får färg. Häll på grädde och späd eventuellt med lite mjölk. Släng i buljongen och låt puttra på svag värme ett tag. Lägg sist i créme fraiche och ät sedan ihop med kokt potatis och gelé av valfri smak.
Vardagsmat i lovtider
Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...
Halloweenfest
Först under senare år har det blivit mer vanligt i Sverige att fira...
Njut av viltkött
Till stor glädje för många är det numera möjligt att köpa viltkött...
Det var mycket gott, jag kanske skulle testa att tillsätta lite paprika.
Vad roligt att du gillade det! Paprika kan nog piffa upp det hela ja, nu blev jag sugen på att prova det också ;-)