Serverar: 4-5 portioner
Tid: 50 minuter
Denna paj kan man fylla med massor av gott men jag har valt att fylla den med köttfärs.
Blanda smör, mjöl och vatten till en deg. Platta ut degen i en ungsfast form, spara en liten bit till att dekorera med, (lättast med en "sporre") Smält smöret, lägg i lök, paprika och bryn det. När det fått färg lägg då i färsen och bryn det med det andra. När färsen fått färg häll i chili såsen med vattnet, krydda med kryddorna efter smak. Häll färsen i det ogräddade pajskalet, tärna fetaosten och tryck ner det i färsen. Gör fina strimlor av det du har kvar av degen och gör ett tjusigt mönster, (detta kan uteslutas). Gräddas i ca 250 i ca 25-30 minuter nästan längst ner i ungen. Servera med en god sallad, vitlöksbröd och tsaziki.
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Den användbara köttfärsen
Köttfärs är en användbar grundprodukt, speciellt i vardagslag. Men det...