Enkel och god kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

lätt och snabblagad kycklinggryta som brukar få tummen upp

Ingredienser

  • 2 rejäla kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 burk (100gr) Cremebonjour vitlöksost
  • ca 4 dl lätt Crème fraiche
  • salt
  • soya
  • Instruktioner

    Hacka löken och fräs i en gryta Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, jag brukar skiva dem. Fräs kycklingen tillsammans med löken, häll över vitlöksosten och crème fraichen rör om och låt sedan puttra på ganska svag värme tills kycklingen är fädig, ca 10 minuter. Smaka av med salt och soya. Servera med ett gott ris och sallad

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben