Enkel smörgåstårta med crème fraiche, fetaost och mimosa

Serverar: 4-6 portioner

Vegetarisk.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche örter
  • 1 paket fetaost
  • 600 g mimosasallad
  • 1 paket storfranska
  • En bit ost eller ca 10-15 ostskivor
  • 1 burk majonäs
  • 1 bit gurka
  • 10 små körsbärstomater
  • 10 rädisor
  • Instruktioner

    1. Skär bort kanterna på franskan. Blanda crème fraiche och fetaost.
    2. Lägg ett lager med cirka 9 stycken bröd och bred på crème fraiche-blandningen. Fortsätt med ett lager med bröd, ett lager med mimosasallad och ytterligare ett lager bröd.
    3. Bred på majonäs runtom och lägg på skivad ost. Dekorera med tomat, gurka och rädisor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben