Entrecote med stekta nudlar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

snabbt och gott

Ingredienser

  • 350 g entrecote
  • 3 msk soja
  • 2-3 hackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk socker
  • 1 finhackad röd chili
  • 300 g äggnudlar
  • 1 msk rapsolja
  • 200 g sockerärtor
  • tillbehör
  • Soja
  • Sweet chilisås
  • Tomatskivor
  • Instruktioner

    Strimla köttet på snedden. Blanda det med soja, vitlök, socker och chili. Koka nudlar och låt dem svalna. Stek köttet i olja, tillsätt nudlarna och låt dem fräsa med. Rör ner de strimlade sockerärtorna. Servera med extra soja, sweet chilisås och tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben