Evas fina fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Den här rätten har jag kommit på själv.

Ingredienser

  • 1 pkt torskfilé eller annan lämplig fisk
  • 1 burk creme fraiche
  • 1-2 burkar champinjoner
  • 1 burk krossade tomater
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Förkoka fisken i smord ungsform under folie i 200 grader ca 20 minuter.
    2. Blanda övriga ingredienser i en bunke.
    3. Häll av fisken och häll "smeten" över.
    4. Täck med ost.
    5. Ugnsgratinera i 225 grader 10-20 minuter

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben