Evas fina fisk
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Den här rätten har jag kommit på själv.
Ingredienser
1 pkt torskfilé eller annan lämplig fisk
1 burk creme fraiche
1-2 burkar champinjoner
1 burk krossade tomater
2-3 vitlöksklyftor
Svartpeppar
Salt
Riven ost
Instruktioner
Förkoka fisken i smord ungsform under folie i 200 grader ca 20 minuter.
Blanda övriga ingredienser i en bunke.
Häll av fisken och häll "smeten" över.
Täck med ost.
Ugnsgratinera i 225 grader 10-20 minuter
Liknande recept
Evas Paella
4.5
1
3
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Evas goda potatis- och köttfärsgratäng
4.6
35 min
8
8
Evas goda vardagsgratäng
4.3
6
24
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Evas goda skinkgratäng
4.9
4
9
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!