Exotisk biffcurry

Serverar: 4 portioner

Jättegott

Ingredienser

  • 500 g rostbiff
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 3 msk margarin
  • 3 tsk curry
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • ½ dl vatten
  • 2 msk Touch of Taste Kalvfond
  • 3/4 krm nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tärna köttet i ca 1 cm stora tärningar. Skala och dela löken i fyra delar och skiva. Mjukfräs löken i hälften av margarinet på svag värme i en gryta.Låt curryn fräsa med mot slutet. Tillsätt ingefära, krossad tomat, vatten, kalvfond och svartpeppar.
    2. Bryn köttet i resten av margarinet på medelstark värme i en stekpanna. Lägg över köttet och låt grytan koka ca 20 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med med kokt ris, gärna jasminris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben