Exotisk gino

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 100 g fazer ögon lemon lime choklad
  • 2 bananer
  • 2 kiwi
  • 1 ask jordgubbar
  • 1/2 dl råsocker
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 bit färsk ingefära (3 cm)
  • 1/2 liter mjuk vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på grill (övervärme), 200°.
    2. Skiva frukten och lägg i en ugnsfast form. Blanda samman socker, kokos, hackad choklad och riven ingefära.
    3. Strö blandningen över frukten och gratinera ginon med ugnsluckan öppen till gyllene färg, cirka 10-15 minuter. Servera varm med en skopa vaniljglass.
    4. Tips! Använd gärna alla sommarens frukter och bär!

    Liknande recept

    4.2
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben