Exotisk melon- och ananassoppa

Serverar: 8 portioner

Soppan går att förbereda dagen innan. Servera den väl kyld med någon liten god småkaka till.

Ingredienser

  • 1 1/2 kg vattenmelon
  • 1 l ananasjuice
  • 1 vaniljstång
  • 3 msk vit sirap
  • 1/2 dl finhackad mynta
  • Garnering
  • Vattenmelon
  • Instruktioner

    1. Dela, kärna ur och skär melonköttet i bitar. Spara några bitar/klyftor till garnering. Mixa melonen och tillsätt ananasjuice.
    2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur vaniljfröna. Blanda frön och vaniljstång med melon- och ananassoppa. Smaka av med vit sirap eller socker.
    3. Förvara soppan i kylen fram till servering. Låt vaniljstången ligga kvar tills det är dags att servera soppan. Tillsätt då hackad mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben