Exotisk triffel med mango och passionsfrukt

Serverar: 8 portioner

En fräsch och färggrann triffel som blir en ljuvlig dessert.

Ingredienser

  • Cheesecakefyllning
  • 300 g Philadelphiaost
  • 2 dl socker
  • 3 äggulor
  • 2 äggvitor
  • 3 dl vispgrädde
  • Övriga lager
  • 1 färsk mogen mango eller 225 g fryst, tinad mango i tärningar
  • 2 passionsfrukt
  • 40 g maränger
  • 4 skivor sockerkaka
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop färskost, socker och äggulor. Vispa upp äggvitan och grädden i separata skålar. Vänd ner äggvitan och sedan grädden i färskostblandningen.
    2. Skala och skär mango i kuber. Pressa ur passionsfrukten. Krossa marängerna och smula ner sockerkaksskivorna. Varva frukten, marängsmulor, sockerkakssmulor och cheesecakefyllningen i en stor skål eller i portionsskålar.
    3. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben