Extra goda kokoskakor
Serverar:
10 portioner
Tid:
30 minuter
Ingredienser
75 g margarin
50 g mörk blockchoklad
50 g syltade apelsinskal
2 ägg
2 dl socker
6 dl kokosflingor ( 200 gram)
Instruktioner
Smält margarinet och låt det svalna. Hacka choklad och apelsinskal. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt margarin, choklad, apelsinskal och kokos och blanda ihop smeten försiktigt.
Gräddas på smord plåt, 175 grader i ca 10 minuter.
Liknande recept
Kokoskakor
4.5
20 min
35
2
Kokoskakor
4.6
20
9
Kokoskakor - diabetes
4.9
9
Tropiska kokoskakor
3
Kokoskaka
4
25 min
6-8
1
Snabb kokoskaka
Kokoskakor med apelsin och vanilj
30 min
35
Kokoskakor med apelsinsmak
1
Kokoskaka
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!