F ridas syltkokoskakor

Serverar: 30 portioner

jättegoda

Ingredienser

  • 50 g smör eller margarin
  • 200 g kokosflingor
  • ½ dl socker
  • 2 äggvitor
  • garnering
  • ca ½ dl hallonsylt
  • Instruktioner

    Smält smöret i en kastrull rör ner övriga ingredienser sjud smeten i några minuter under omrörning. Klicka ut smeten på plåt med bakpapper gör en liten fördjupning i varje kaka och lägg en klick sylt i grädda kakorna i 175 grader i ca 10-12 minuter tills dom fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bjboman 11 januari 2016

    Blir bara smul av alltihop, vi fick kasta "smeten" som var jättesmulig. Även fast vi la den i bakformar, för det gick inte att "klicka" ut den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben