Färsbiff med fetaröra i pitabröd
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Snabbmat till hands!
Ingredienser
600 gr nötfärs
1 ägg
1/2 finhackad vitlöksklyfta
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
Fetaröra
1 paket fetaost (200gr)
1 msk olivolja
1/2 kruka basilika
Tillbehör
Pitabröd
Sallad
Tomater
Paprika
Instruktioner
Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma 8 lite platta pannbiffar och stek dem 3-4 minuter på varje sida.
Mixa eller mosa fetaosten med olja och basilika. Värm pitabröden i ugnen, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och fetaröran.
Liknande recept
Färsbiffar med rostade morötter & äppel-currysås
5
4
2
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Färsbiffar med feta och tomatsås
20 min
4
Pitabröd med olja
5
2
Färsbiffar med äppelcidersås
4
4
2
Chicken tikka i pitabröd
4
Färsbiff med morotstzatziki
4
Färsbiffar med dragonsmak
5
4
1
Pitabröd
4.7
2 h
18
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!