Färsbiff med fetaröra i pitabröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabbmat till hands!

Ingredienser

  • 600 gr nötfärs
  • 1 ägg
  • 1/2 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Fetaröra
  • 1 paket fetaost (200gr)
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 kruka basilika
  • Tillbehör
  • Pitabröd
  • Sallad
  • Tomater
  • Paprika
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma 8 lite platta pannbiffar och stek dem 3-4 minuter på varje sida.
    2. Mixa eller mosa fetaosten med olja och basilika. Värm pitabröden i ugnen, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och fetaröran.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben