Färsfylld paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Snabbt och gott

Ingredienser

  • 2 paprikor
  • 400 g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • Margarin eller smör
  • Ströbröd
  • Riven muskotnöt
  • Paprika pulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela paprikorna på mitten kärna ur dom. Skala och finhacka löken. Häll ströbröd i grädden och låt stå i några minuter. Blanda i löken, ägg,muskot,paprika pulver,salt och peppar samt grädden med ströbrödet. Rör ihop smeten.
    2. Dela upp färsen i 4 lika delar och lägg en del i var paprika halva. lägg en klick med Margarin eller smör på toppen av varje paprika. Sätt in i ugnen på över undervärme 180 grader i 40 min.
    3. Serveras med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben