Färsfyllda bröd

Serverar: 4 portioner

Servera bröden som en liten vickning eller kvällsrätt med en sallad till.

Ingredienser

  • 6-8 små frallor
  • Fyllning
  • 400 g nötfärs
  • 1 ½-2 dl mjölk
  • 1 äggula
  • 1 gul lök
  • ½ inlagd ättiksgurka
  • 8 syltlökar
  • 1 inlagd rödbeta
  • 2 msk kapris
  • Pensling
  • 2 msk smält smör
  • 2 tsk kinesisk soja
  • ½ tsk worcestersås
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º. Skär av ett lock på bröden och gröp försiktigt ur innanmätet med en sked.
    2. Rör färsen smidig med mjölken och äggulan. Skala och finhacka löken. Hacka gurka, syltlök, rödbeta och kapris. Blanda allltihop med färsen och smaksätt med salt och peppar.
    3. Fördela färsen i bröden. Blanda ingredienserna till penslingen och pensla färsen med detta.
    4. Grädda färsbröden mitt i ugnen, ca 20 minuter, tills de fått färg och verkar genomgräddade.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben