Falsk greksallad

Serverar: 10 portioner

Slängde ihop den här jobbet med vad som fanns i kylskåp och i skafferiet, blev riktigt bra.

Ingredienser

  • 2 små burkar champinjoner
  • 1 liten burk majs
  • 1 hel förpackning fetaost
  • 2 tomater
  • Ca 5 cm gurka
  • 8 st soltorkade tomater, gärna sådana som ligger i olja
  • 4 salladsblad
  • ½ rödlök
  • 1 gul paprika
  • Saften från 1 citron
  • Ca ½ dl olja från de soltorkade tomaterna
  • Italiensk salladskrydda efter smak
  • Instruktioner

    1. Börja med att skära ner grönsakerna, löken och osten, skär i fina bitar. Blanda samman i en stor skål.
    2. Häll över oljan från tomaterna, pressa över citronen, smaka av med salladskrydda.
    3. Låt stå framme minst en timme innan servering så att dressingen hinner smaka av sig på salladen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    30
    6
    4
    50 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben