Falsk wienerschnitzel

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Schnitzlar gjorda på skinka i tunna skivor.

Ingredienser

  • 4 skivor skinka
  • 1 ägg
  • vetemjöl
  • salt
  • peppar
  • ströbröd
  • citronskivor
  • ansjovis
  • kapris
  • gröna ärter
  • olja
  • smör att steka i
  • Instruktioner

    Banka ut schnitslarna. Salta och peppra. Vänd sedan köttet först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek schnitzlarna gyllenbruna på båsa sidor. Håll dem varma. Stek potatisen och koka ärterna Dekorera schnitslarna med ansjovis, kapris och en citronskiva. Servera schnitslarna med den stekta potatisen och ärterna.

    Liknande recept

    4
    50 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben