Serverar: 4 portioner
En billigare variant som är gjord på fläskkött.
1. Banka ut köttet lite . Blanda samman mjölet med salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägget med vatten i en djup tallrik. Lägg ströbröd på en annan tallrik. 2.Vänd varje köttskiva först i mjölblandningen, sedan i äggvispet och sist i ströbrödet. Se till så att ströbrödet klappas in ordentligt. Lägg schnitzlarna åt sidan så att paneringen får torka lite. 3. Skala under tiden citronen och skär den i ganska tjocka skivor. Rulla samman varje ansjovisfilé och lägg en på varje citronskiva. Fyll ansjovisrullarna med kapris. 4. Hetta upp en stekpanna med matfett. Stek schnitzlarna sakta i ej för varm panna ca 3 min på varje sida. Garnera med citronskivorna. 5. Bjud potatis och små gröna ärer till.
Schnitzel kan inte bli godare än så här.
Kanon god schnitzel, mycket omtyckt och lätt att göra.
Kanongott!!!!!!!!!!!!!!! Hela familjen jublade och enkelt var det att göra. Ha det bra/Sommarsemester
Uppskattad av hela familjen:)
Jättegott!!! Kommer definitivt lagas igen!
Supergott! Jag skippade ansjovisen men hade mangoraja till, det var en lyckad kombo! Klar 5:a