Serverar: 3-4 portioner
Tid: 30 minuter
Även köttätare brukar tycka om dessa vegetariska köttbullar.
Mal mandeln eller mixa den. Blanda sedan ihop mandeln med övriga ingredienser. Rulla bullar i köttbullsstorlek. Koka upp vatten med buljong och låt bullarna koka i det 8 minuter. Ta sedan upp dem och stek dem i smör tills de fått fin färg.
Hej! Vilket bra recept på köttbullar. Så lättgjorda och så gudomligt goda. Vi äter vegetariskt sedan flera år och har inte tidigare hittat något bra recept på just köttbullsmet. Du får självfallet en 5a. Jag har även gjort äpplejärpar, katrinplommonjärpar, köttfärslimpa och biffar. Allt gick precis llika bra med den här smeten. Jag får önska en God Jul och Ett Gott Nytt År! MVH// Imminn
Fantastiskt goda köttbullar. Lika goda som "äkta". Bör ätas nystekta.