Falukorv à la Ankar

Serverar: 4 portioner

Jättegott med fyllig smak.

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 2 gula lökar
  • 150 g champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • ½ dl vatten
  • ½ dl chilisås
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 tsk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla korven, skala och hacka löken och dela champinjonerna i kvartar. Fräs allt i smör. Tillsätt grädde, vatten, chilisås, tomatpuré, soja och senap. Koka i 10 minuter, smaka av med salt och peppar.
    2. Servera med ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben