Falukorvs- och potatisomelett

Falukorvs- och potatisomelett.

Ingredienser

  • 150 g falukorv
  • 150 g kokt kall potatis
  • 1 gul lök
  • 4 ägg
  • 1 msk smör
  • 2 msk hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 100°C. Tärna korven och den kokta potatisen. Skala och finhacka löken.
    2. Vispa upp äggen. Bryn potatis, falukorv och lök i smör i en stekpanna. Tillsätt de uppvispade äggen och den hackade persiljan. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medelvärme och låt omeletten stelna något. Sätt in i ugnen ca 5 minuter och baka färdigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben