Falukorvsgryta på bearnaisesås

Tid: 30 minuter

Låter inte speciellt gott, men jag kan lova, att det är super!

Ingredienser

  • 3 påsar kryddig bearnaisesås
  • 800 g falukorv
  • 2 gula lökar
  • ½ purjolök
  • Chili efter smak
  • Instruktioner

    1. Fräs löken, purjolöken och chilin tills det blir gyllenbrunt.
    2. Strimla falukorven i lagom stora bitar, och fräs en stund. Blanda sedan ihop löken med korven.
    3. Vispa ihop såspulvret med vattnet (står på kartongen hur mycket), låt koka upp och häll sedan över korven och löken. Låt allt puttra en stund tillsammans.
    4. Serveras med t.ex pennpasta.
    5. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lillaanna6 10 januari 2013

    Hej!! ska man bara blanda med vatten eller man ska göra såsen som det står på paketet med smör i också??? mvh Anna

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben