Farmor Nellies sillröra

Serverar: 6 portioner

Smakrikt litet kvällstilltugg, förrätt eller på buffébordet Godast är den på hembakt hårt tunnbröd.

Ingredienser

  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 hackad gul lök
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk finhackad dill
  • 2 tsk färsk eller 1 tsk torkad basilika
  • 1 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    Hacka sill och ägg. Blanda alla ingredienser till en röra. Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (1)

    sommarmalva 2 maj 2009

    Otroligt GOD röra!! Jag har också gjort den utan tomatpuré och det var jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben