Fars sill

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Älskar denna rätt. Stående på vårt smörgåsbord vid alla högtider.

Ingredienser

  • 6 matjesfiléer
  • 2 dl majonnäs
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 liten finhackad purjolök
  • 1 stor knippa finklippt dill
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Skölj matjesfiléerna och lägg dem i en bunke med vatten, ställ svalt 1 timme.
    2. Blanda majonnäs, lök, purjolök och dill i en skål.
    3. Ta upp matjesfiléerna och låt dem rinna av på ett papper. Skär filéerna först på längden och sedan i bitar. Blanda ner bitarna i majonnäsen och rör sist i crème fraiche.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben