Felicias lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Denna laxrätt har fått sitt namn av vår minsta dotter Felicia, hon ÄLSKAR denna rätt.

Ingredienser

  • 4 st laxfilé
  • 280 g färsk spenat
  • 1 bit parmesanost
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 3 dl mellangrädde
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Riv parmesanosten fint. Lägg den i en smord ugnsäker form. Lägg över all spenat, ska vara JÄTTEMYCKET spenat då den krymper VÄLDIGT mycket i ugnen. Lägg de fyra laxfilérna på spenaten. Smula över buljongtärningen över laxbitarna. Krydda med citronpeppar, lägg på resterande parmesanost . Häll på grädden. Sätt in i ugnen på 200 grader. Ca. 20-30 minuter. Äts med delikatesspotatis och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben