Festligt och trevligt när gästerna själva kan ta för sig av godsakerna. Variera frukten utifrån tycke och smak.
Serveras med bröd, smör och salta kex.
Ingredienser
6 hg skivat kallskuret t ex rökt skinka, rökt kalkonbröst eller lufttorkad skinka
200 g brieost
200 g ädelost
400 g port salut
1 melon, honungs eller galia
1/2 vattenmelon
1 färsk ananas
6 hg kärnfria vindruvor
5 kiwifrukter
5 päron
1 mango
3 persikor eller nektariner
1 röd paprika
1 gul paprika
5 kvisttomater
8 grillspett av trä
Hej Christa! När jag skulle söka och lägga in persikor med ädelost hittade jag detta receptet, som jag givetvis sparade. Detta recept var bland det bästa jag sett här. Tycker verkligen du skall tipsa medlemmar när de söker till buffé osv. Hälsningar Ulla Tack förresten för alla recept du sparar av mej!!!