Festlig fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Jättegod och väldigt lättlagad. En riktig festrätt.

Ingredienser

  • 8 filéer av vit fisk
  • 400 g kräftost
  • 5 dl grädde, valfri fetthalt
  • 2 dl hackad dill
  • 5 hg räkor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra filéerna, klipp på lite dill. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Rör ut osten med grädden och häll över fisken.
    2. Ställ in i 225 grader ugn ca 20-30 min beroende av hur tjock fisken är.
    3. Ta ur ugnen, strö över resten av den klippta dillen och de skalade räkorna.
    4. Servera med ris, pressad potatis eller kokt potatis och en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben