Brukar använda den som tårta blir alltid uppskattad.
Ingredienser
Pajbotten
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1/2 dl strösocker
125 g smält smör
Fyllning
1 gelantinblad
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl vispgrädde
2 äggulor
1 msk strösocker
1 msk potatismjöl
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
Garnering
200 g färska hallon
Florsocker
Den var god! Jag skulle kryssa i 4 stjärnor men det blev fel och bara en. Den var lite smaklös. Jag undrar om det skulle vara gott att ha i lite citronskal? Roligt att göra en anorlunda paj! Tack!!! ska baka den igen med lite citron i på prov hi hi
Jag glömde att berätta att jag bakade den glutenfritt. Hade i 130 gr glutenfritt mjöl utan bakpullver och mjölk istället för vetemjöl och det gick jätte bra!! Bakade den igen och hade i citron skal och det blev jätte gott. Tack Hundtoki