Festlig lammpaté

Serverar: 6 portioner

Festlig lammpaté

Ingredienser

  • Ca 500 g lammfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1/2 tsk stött timjan
  • 2 tsk fyra kryddor
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 3 ägg
  • 3 msk konjak
  • Ca 3 msk grädde
  • 1 pkt bacon
  • Instruktioner

    Blanda färsen med salt, kryddor och krossad vitlök. Tillsätt ägg och späd med konjak och grädde till en smidig smet. Klä en avlång brödform, 1,5 liter, med baconskivor. Lägg i färsen och släta till ytan. Täck formen med aluminiumfolie och grädda i ugn i 175 grader i cirka en timma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben