Festlig lax och kräftröra

Serverar: 10 portioner

Tid: 15 minuter

Otroligt gott!

Ingredienser

  • 100 g kallrökt lax
  • 100 g kräftstjärtar
  • 4 ägg, hårdkokta
  • 1/2 dl lättmajonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 4 msk dill
  • 4 msk gräslök
  • Pressad citronsaft
  • 2 krm citronpeppar
  • Garnering
  • Crostini (tunna spröda kex)
  • Röd stenbitsrom
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    1. Hacka lax, kräftstjärtar och ägg grovt. Blanda med majonnäs och gräddfil. Smaksätt med kryddgrönt, citronsaft och citronpeppar.
    2. Lägg upp kex på ett fat. Klicka röran på kexen, garnera med rom och kryddgrönt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben