Feta- och parmasnurror

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Variera med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader.

Ingredienser

  • 10 skivor parmaskinka (rökt)
  • 200 g fetaost
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk mango chutney
  • 12 blad ruccolasallat
  • Instruktioner

    Finhacka fetaosten. Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas. Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra. Bred ut ostkrämen på skinkan. Klicka ut mango chutney. Lägg på ruccolablad. Rulla ihop skinkan till en tjock korv. Lägg i kylskåpet i en timme. Ta ut och skär snittar - (3 stycken/portion)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben